BBQ Smoker

Prämiär för Smokern

 

CIMG6906

 

Här lägger man i kolet. När det är tillräcklig glöd slänger man på grovt spån eller ved för att få rök. Jag använde alved vid prämiären.

Jag har även en Pizzasten som jag ska prova att lägga på gallret ovanför glöden.Då hoppas jag kunna grädda stenungsbakad Pizza i smokern.

CIMG6912

 

Här ser vi rökkammaren där man rökgrillar köttet eller grönsakerna. Jag tänker prova att röka Chipotle i den senare.

CIMG6910

 

Jag hade  råa Chirotzos och fläskkarre på prämiärgrillen. Det blev nog ca 2 timmar i 120 grader,men det skulle inte skada med en timme till.

 

 

 

2 responses to this post.

  1. Posted by grogg on 13 juni, 2015 at 10:15 f m

    Vad har du valt för volym på grillen?

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: